Welkom

Welkom op onze 17-eeuwse Tempeliers hoeve.

Ons persoonlijk verhaal met de hoeve begon in feite in 2014, waar we op slag verliefd werden op deze super rustig gelegen vierkantshoeve.  Uiteindelijk kregen wij eind 2016 de kans van dit prachtig historisch gebouw met een ziel aan te schaffen en begint ons verhaal dus op 10 februari 2017.  Mensen die ons kennen weten dat vrienden en kennissen plezieren onze grootste wens is.   Wij hopen onze “trouwe vrienden” samen met nieuwe vrienden in grote getallen te mogen verwelkomen in ons nieuw avontuur zodat we jullie kunnen bewijzen dat in tegenstelling tot al het negatieve in deze wereld je hier nog heel mooie momenten kan doorbrengen. 

Als je de binnenplaats van Ferme de Leuze betreedt waan je je zo in één  van de vorige eeuwen, ja onze ferme heeft ook al een kleine 300 jaar geschiedenis achter de rug.  Maar waar de vorige eigenaar in 2008 vijf prachtige gîtes maken met 1 slaapkamer, besloten wij onmiddellijk uit te breiden met nog 2 extra gîtes met elk twee slaapkamers, deze zijn trouwens vanaf 28 april 2018 operationeel.  Ondertussen hebben we ook het hoofdhuis verbouwd en zijn er 8 kamers met elk een eigen badkamer operationeel vanaf begin maart 2020.  Ook hebben we een nieuwe ontvangstruimte waar onze gezellige bar u uitnodigt één  van onze 50 verschillende bieren te nuttigen aan zeer democratische prijzen.  Uiteraard staan soft drinks, koffie en thee ook op de kaart. Ook gezelschapsspelen en een grote TV staan daar ter uwer beschikking.

Uiteraard zijn goed gesocialiseerde honden naar mensen en andere honden bij ons welkom.  Op het domein vragen wij uiteraard dat ze aangelijnd blijven, het is niet de bedoeling dat ze andere mensen afschrikken.  Als alle gasten akkoord zijn mogen ze eventueel los.

Wij, Pierre en Brit verwelkomen u heel graag in onze Ferme de Leuze  !