Ferme de Leuze respecteert uw privacy.  Deze site gebruikt cookies om u de best mogelijke surfervaring te bieden.  U kunt op elk moment uw cookie-instellingen wijzigen.

WELKOM BIJ FERME DE LEUZE

Welkom op onze 17-eeuwse Tempeliers hoeve.

Ons persoonlijk verhaal met de hoeve begon in feite in 2014, waar we op slag verliefd werden op deze super rustig gelegen vierkantshoeve.  Uiteindelijk kregen wij eind 2016 de kans van dit historisch gebouw aan te schaffen en begint ons verhaal dus op 10 februari 2017.

Mensen die ons kennen weten dat vrienden en kennissen plezieren onze grootste wens is.  Dit hebben wij met het fokken van onze flatjes reeds genoeg bewezen en uiteindelijk wordt FERME DE LEUZE een verlenging van Camroy's Place.  Hoeveel plaats deze oude liefde gaat moeten maken voor deze nieuwe uitdaging is nog een beetje onduidelijk, waren we nog maar jonge dertigers, sic.

Wij hopen onze "trouwe vrienden" samen met nieuwe vrienden in grote getallen te mogen verwelkomen in ons nieuw avontuur zodat we jullie kunnen bewijzen dat in tegenstelling tot al het negatieve in deze wereld je hier nog heel mooie momenten kan doorbrengen.

Als je de binnenplaats van FERME DE LEUZE betreedt waan je je zo in één  van de vorige eeuwen, ja onze ferme heeft ook al een kleine 300 jaar geschiedenis achter de rug.  Maar waar Huub (de vorige eigenaar) in 2008 een  vijftal prachtige  één kamer appartementen liet maken, naast de fermette (ondertussen gesloten voor renovatie) met twee kamers, besloten wij onmiddellijk uit te breiden met nog extra twee kamer-appartementen, deze zullen trouwens vanaf 28 april 2018 operationeel zijn.  Maar wat ondertussen wel al klaar is, is onze nieuwe ontvangstruimte waar onze bar u uitnodigt één  van onze 37 verschillende bieren te benuttigen aan zeer democratische prijzen.  Uiteraard staan soft drinks, koffie en thee ook op de kaart. Ook gezelschapspelen en een grote TV staan daar ter uwer beschikking.

Uiteraard zijn goed gesocialiseerde honden bij ons welkom.  Op het domein vragen wij uiteraard dat ze aangelijnd blijven, het is niet de bedoeling dat ze andere mensen afschrikken.

Op slechts 15 minuten van het middeleeuwse stadje Durbuy, op de rand van de wouden van de Belgische Ardennen en het glooiende landschap van de Condroz bevindt zich Ferme de Leuze.

Wij, Pierre en Brit verwelkomen u heel graag in onze Ferme de Leuze  !

--