Hier vindt u informatie over onze vakantie woning en appartementen in de Ardennen bij B&B Ferme de Leuze. ook honden zijn toegelaten en diverse arrangementen. Bed and Breakfast in de Ardennen bij Durbuy | Ferme de Leuze - Bed Breakfast Ardennen B&B wandelen golf Durbuy sauna vakantieappartement honden

Bed and Breakfast in de Ardennen bij Durbuy

Wandelen, golf, fietsen in de Ardennen en verblijven in een sfeervol appartement in een 17e eeuwse tempeliers hoeve, dat kan bij Bed and Breakfast en vakantie-appartementen Ferme de Leuze.

Uitkijken over landerijen en bossen, mijmeren over lang vervlogen tijden. Genieten van het uitzicht vanaf de binnenkoer. ’s-Avonds met een streekbiertje of een mooi landwijntje lekker bijkomen in uw eigen sfeervolle appartement, of bij het kampvuur in de winterhut...

Op de rand van de wouden van de Belgische Ardennen en het glooiend landschap van de Condroz bevindt zich Ferme de Leuze. Op slechts 15 minuten van het Middeleeuwse stadje Durbuy. Bed & Breakfast Ferme de Leuze verhuurt vijf vakantieappartementen en een vakantiehuis (de Fermette). Eventueel met eigen sauna !

Honden in overleg toegelaten. Zie ook onze last minute aanbiedingen ! Nu is er ook een 350 km lang fietsknooppunt-netwerk , startend vanaf de hoeve!

Uw gastheer Huub Tindemans heet u van harte welkom!